spürdasmal.de är online

vi är jättejätte stolta. över att du läser detta. det betyder att våran strategi att nå folk via nätet funkar.

bloggen är byggd med wordpress och med anders noréns grymma design som bas. vi vill även tacka biohost.de som är vårat miljövänliga webbhotell som även visade sig ha en snäll kundtjänst.

i den tyskspråkiga kulturen är det fortfarande vanligt att kalla klienter för “fru” eller “herr” plus efternamn. jag sade till kundtjänsten att jag helst inte vill ange denna kategori, varpå jag fick följande svar (min översättning):

tack för att du säger till, jag ska vidarebefordra detta till utvecklingsavdelningen, så att vi får flera alternativ. jag ska iaf kolla om fältet behövs överhuvudtaget. det kan ju i för sig försvinna helt och hållet, med tanke på dataminimering.

det är fett najs, tycker vi.

Leave a Reply